This page looks plain and unstyled because you're using a non-standard compliant browser. To see it in its best form, please upgrade to a browser that supports web standards. It's free and painless.

home · weblog · teksten · toneel · muziek · archief · mail
29.5.04
Refrein van het jaar
een kostuum
da is altijd goe
geef na toe
ge sta mee in de rij
um paletó sei
é sempre bom
diga que voce tá na fila
:: Think Of One - Paletó
28.5.04 27.5.04
Kijk eens aan
De radiozender Multipop en de allochtone gemeenschap in Antwerpen verdelen de komende weken 40 000 affiches tegen het Vlaams Blok. Ze gebruiken daarbij dezelfde lay-out als de extreem-rechtse partij. Die voert campagne met een affiche in twee delen: "Minder lasten, meer Vlaanderen". De anti-blokaffiche titelt "Meer oplossingen, minder haat". De Marokkaanse, Turkse, Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse organisaties van Antwerpen verdeelden vorige nacht de eerste 8000 affiches onder hun leden.
(berichtje in De Standaard)
26.5.04
57 Channels
imedia_tv

imedia_tv reduziert die Information des Fernsehbildes auf Farbe und Bewegung. Inhalte verschwinden, neue Farbräume entstehen – Emotion statt Information.
:: imedia_tv / Light:Tools
22.5.04
Vrolijk
Bring it up: posativaty
Push away the negativaty
Think about the possibilities
Hippadehop don't stop dig it
:: Groovemania - Posativaty (1994) (refrein)
21.5.04 20.5.04
Campagne voeren was nog nooit zo eenvoudig
Leve Photoshop :)

udn: vlaams blog

Reclaim the streets, boys and girls. Maak met deze psd-file zelf een verrassende variant op het thema en plak de billboards vol.

[Update] Michel heeft ook al een variant bedacht, waar wacht u nog op?
19.5.04
Brrrrrrrrrr
Geräusche in der Zahnheilkunde machen oft Angst. Zur Vorbereitung auf einen Zahnarztbesuch kann es angstmindernd wirken, sich in entspannter Atmosphäre mit diesen Geräuschen auseinanderzusetzen.
Yeah right.

:: Geräusche in der Zahnmedizin (via The Cartoonist)
18.5.04 17.5.04
On the sunny side of the street
Het is officieel, de lente is nu echt in het land. Opmerkzame ontdekkers weten dit niet omdat er zwaluwen gesignaleerd zijn, maar omdat het aandeel van witte - al dan niet doorschijnende - broeken drastisch stijgt naarmate het weer warmer wordt. De ratio van rokken versus broeken gaat ook de hoogte in en, zoals een collega het ooit grafisch uitdrukte: "De konijntjes komen weer buiten". Tijd dus om weer het spelletje "string ou pas string" te spelen. Een tijdverdrijf dat menig man kan bekoren.
13.5.04
Apocaplectica*
Naar internetnormen is dit ouwe zooi (wegens al meer dan een half jaar oud) maar het kan niet elke dag verser dan vers zijn, nietwaar?
Welcome to Heaven, John. I'm Drone-Angel 23-17-AB7A and I'll be showing you around! For your own safety; please don't stare directly into the face of God, okay? A blind scribe wouldn't be of much use to us! (heheh... just teasing!)
:: Apocamon: het Apocalypsverhaal van Johannes Pokémon-style
   (via Tales of Drudgery and Boredom)

* © Mig
11.5.04
De wereld is klein*
Weet ge wat echt straf is: wij zaten zondag aan tafel op een brunch van een verjarende kennis tegenover een vriendelijk koppel met een leuke dochter van 1 jaar. Vandaag loop ik stommelings nog eens langs wat sites in mijn buurt en wat zie ik? Een foto van de leuke dochter van 1 jaar. Zonder het te weten heb ik dus een flink stuk zondagmiddag oog in oog met blogger Rik "Bruggen" doorgebracht.

* maar ik zou hem niet willen stofzuigen (Manneken Pis)
350614 uren, 1461 dagen, 1460 nachten
Morgen, beste vrienden, is het 12 mei en bestaat dit weblog precies 4 jaar. Vier jaar, inderdaad. Er zijn nog steeds media die willen beweren dat blogs de nieuwe hype zijn, maar ik kan u met vreugde vertellen dat na vier jaar het nieuw er wat af is. In de voorbije vier jaren heb ik menige leuke link zien passeren, websites zien beginnen en even later weer zien stoppen, veel zever en onzin gelezen. Goed gelachen, af en toe een traan weggepinkt. Ik heb een paar vrienden bijgemaakt, een aantal interessante mensen ook in het echte leven leren kennen. Veel bijgeleerd over HTML en CSS en watnog. Enfin, lieve lezer, met dit 4759-ste (!) postje wou ik maar zeggen dat het me een waar genoegen was om uw en mijn bandbreedte en tijd te mogen opsouperen. Op naar de vijfde verjaardag, zou ik zeggen.
10.5.04
Stuur eens een kaartje
Gisteravond heb ik alvast mijn exemplaar op de post gedaan. Naar dit adres nog wel:

LUMC
t.a.v. L. Schutte
Postbus 9600
2300 RC Leiden

Low, van Low's weblog ligt namelijk in het ziekenhuis omdat hij een vreemd syndroom vertoont: Guillain-Barré Syndroom. Ik ben er zeker van dat hij ook jouw kaartje apprecieert. Echt.
Befehl ist Befehl
Bij het lezen van Just following orders over de op til zijnde vervolging van Jeremy Sivits:
Principe I.
Eenieder die een daad stelt, die onder internationaal recht als misdaad beschouwd wordt, is daarvoor verantwoordelijk en vatbaar voor bestraffing.

(...)

Principe IV.
Het feit dat een persoon handelde, gehoorzamend aan een bevel van zijn Regering of een superieur, ontslaat hem niet van verantwoordelijkheid onder het internationaal recht, gesteld dat hij in feite een morele keuze kon maken.

(...)

Principe VI.
De misdaden die hierna worden opgesomd, zijn strafbaar als misdaden onder het internationaal recht:

(...)
(b) Oorlogsmisdaden:
Schendingen van de oorlogswetten of -gebruiken, waaronder, maar niet beperkt tot: moord, slechte behandeling of deportatie van de burgerbevolking van een bezet gebied met het oog op slavenarbeid of enig ander doel, moord of slechte behandeling van krijgsgevangenen of personen op zee, het vermoorden van gijzelaars, het plunderen van publieke of privé-eigendom, het stelselmatig vernielen van steden of dorpen, of verwoestingen die niet ingegeven zijn uit militaire noodzaak.
:: Principes van Nuerenberg
7.5.04
Tssss
De dagelijkse poll op vrtkies.net is gisteren gemanipuleerd vanop het kabinet van Brussels minister Guy Vanhengel (VLD). Hij werd in een klap de meest populaire lijsttrekker van VLD-Vivant.
:: Kabinet Vanhengel manipuleert poll op vrtkies.net (via actualitiek.tk)
W.E.E.K.E.N.D.
Monday
is not a funday
Tuesday
anotherbluesday
Wednesday getting better
Thursday doesn't matter
And Friday
is the last day
And then it's
W.E.E.K.E.N.D.
Weekend
Papapa,papapeda,
It's weekend
:: G. Arling & R. Cameron - W.E.E.K.E.N.D.
4.5.04
Brei
Well it's one steek rechts
And two averechts


:: Knit your own Elvis wig (via reenhead)
Slachtpartij
A good strategy is for the geese to move carefully. Examine every move and make sure you do not leave a vacant spot behind a goose, ready to be eaten. Move the geese that are far away of the fox. Back each one up. The fox, on the other hand, should be aggressive and make less-calculated move. The fox should remain near the middle of the board so that it can take advantage of any mistake of the geese and avoid being cornered.
:: Fox & Geese v1.0 (via lieven le bruyn)
Meer nieuws van Planeet Freya
Eindelijk de banken aan banden

Bij eenzijdige wijzigingen van de banktarieven, heb je als consument twee maand de tijd om gratis je rekening af te sluiten. Dat is slechts één maatregel die Freya Van den Bossche aan de banken oplegt. "Het Koninklijk Besluit moet het evenwicht tussen de rechten en plichten van de consument en de bank herstellen."
Prima idee! Nu ook nog de eenzijdige wijzigingen de Posttarieven, de belastingtarieven, de BTW-tarieven, de accijnzen, de opcentiemen enzovoorts aan banden en we leven zonder twijfel in een Socialistisch Arbeidersparadijs. Wat een onzin zeg. Dat de overheid begot eens eerst naar haar eigen kijkt.
Hè Hè
Sorry voor het onregelmatige posten alhier. De voorbije dagen en weken zijn erg druk geweest. De optredens met de Concertband Boutersem waren prima in orde, de finale van "Een Nieuw Lied" in de AB vorige zondag was leuk (tenminste: het optreden van Bart Peeters toch). Ik merkte overigens al op de autostrade dat Europa vergroot is: in de file reed ik achtereenvolgens een Poolse en een Hongaarse truck voorbij, waarna een Tsjechische bus in zicht kwam. Reden genoeg om samen met het Nieuwe Wereldorkest het volgende lied aan te heffen: Eurohoofdpijn!
1.5.04
© 2000-2007 Joeri Cornille
Design : Book of Styles · random headers : karma · hosting : middernacht · Powered by Blogger · comments by HaloScan