This page looks plain and unstyled because you're using a non-standard compliant browser. To see it in its best form, please upgrade to a browser that supports web standards. It's free and painless.

home · weblog · teksten · toneel · muziek · archief · mail
10.7.00

Tenzij natuurlijk die sites die iets te maken hebben met waar we mee bezig zijn: zoals schilderen, bijvoorbeeld.

Drie weken vakantie, om te werken in ons huis en te verhuizen :) Niet veel posts te verwachten tot eind juli dus.
7.7.00

De Britse koningin Elizabeth heeft de namen van haar beide privépaleizen officieel als handelsmerk laten registreren. De vorstin wil met de merken Balmoral en Sandringham de boer op.

"The brain is the largest sex organ and intelligence is the ultimate aphrodisiac." Deze en andere Kung Foole nonsens-spreekwoorden op een rijtje.

Ook de site van de gewraakte Franse film "Baise-Moi" is nu gecensureerd (zij het dan door de makers zelf). Je kan er reageren op de beslissing om de film een X-rating te geven.
6.7.00

Misschien al gezien op T/W dit jaar: hoe rechtopstaand plassen voor vrouwen. Met of zonder plastuit welteverstaan.

Waar sommige mensen zich mee bezighouden! Dit is de site van het Institute of Druidic Technology. Je vindt er onder andere het bewijs dat Stonehenge een computer was. Ook een bronzen muismat en een silexen muis vallen te bewonderen. Hilarisch.

Voor mensen die zich al tijden afvragen waarom een toastje altijd met de besmeerde kant op de grond valt: hier vind je de wetenschappelijke uitleg.

Wat een spelletje: om het langste staren zonder met je ogen te knipperen dus!

Wie alles wil lezen over Nederlandstalige muziek, surft naar KKunst. Ik was natuurlijk benieuwd naar reacties op "Titanic" en "Goede vaart" :)
5.7.00

Carpe Translationem! Pluk een vertaling uit het Latijn, als je te lui bent om ze zelf te maken.

*S* Vrouwen list is menichfout, Sijn si ionc, sijn si out.
Laurens Janszoon Coster heeft een schitterende collectie middelnederlandse literatuur on line staan.

"It is our policy not to have one". Het overheerlijke "Yes Minister" wordt nog eens heruitgezonden maar is nog steeds even leuk.
4.7.00

"Don't want no short people round here" is wellicht het lijflief van de club van lange mensen.
3.7.00

Het is natuurlijk ook een hobby: brandbrieven aan bedrijven en bekende Nederlanders schrijven over de meest gekke onderwerpen.

Leesvoer voor de komende weken: En alles uit liefde en Verdwenen in de nacht van Yann Queffelec, Moving Pictures van Terry Pratchett, Vuurwerk en ventilators en Hygiëne van de moordenaar van Amélie Nothomb en De postbode van Koen Peeters.

Voor wie het nog niet zou weten: Frankrijk won het WK98. *S* De site staat nog steeds on line en wijzigt schijnbaar niet meer.

Zoveel angsten op een rijtje: je zou er 'begot' schrik van krijgen :)

Met de komst van het internet, zullen muziek schrijven en maken nooit meer hetzelfde zijn: avant garde computer music geeft al een voorproefje.
© 2000-2007 Joeri Cornille
Design : Book of Styles · random headers : karma · hosting : middernacht · Powered by Blogger · comments by HaloScan